|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt září 27, 2007 20:39 Předmět: |
|
|
kdo ti sere na hlavu??? monci, ty si na ni svym chovanim seres sam... ok, mozna jsi to myslel jako vtip, ale nemusel jsi tam pouzivat vyrazy jako cerna verbes apod... staci jednou napsat cikane se smajlikem a dalsi vyrazy silnejsiho razu nebyl zapotrebi.
jednoznacne souhlasim s castrolem.
to mi:
ok, tak jejich kultura a zivotni povaha, ci kreda nejsou nic moc, jednoznacny souhlas, nicmene kolik nas "bilych" zije zpusobem podobnym nebo jeste horsim... jsem jeste mlady oproti tobe, castrolovi ci desovi, ale nepamatuju se odsouzeneho cikanskeho masoveho vraha, pedofila, ci jineho uchyla... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: pá září 28, 2007 01:25 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: |
to mi:
ok, tak jejich kultura a zivotni povaha, ci kreda nejsou nic moc, jednoznacny souhlas, nicmene kolik nas "bilych" zije zpusobem podobnym nebo jeste horsim... jsem jeste mlady oproti tobe, castrolovi ci desovi, ale nepamatuju se odsouzeneho cikanskeho masoveho vraha, pedofila, ci jineho uchyla... |
To ani nemůžeš, protože by nemohli odsoudit takového cikanského delikventa, oni by si stěžovali, že to má rasový podtext a kdo se bude hájit před nějakou ligou na ochranu lidských práv.Podívej se na Čunka co udělal pro sve občany a jak teď musí trpět.Proto to všude vypadá jak to vypadá.Taky nejsem rasista, ale tahle kultura a životní styl mi fakt nesedí.A ještě když vidím jaký musím platit daně aby bylo na sociální dávky pro spoluobčany, někdy mi je do breku jak se na ty prachy nadřu.A v závěru mi spoluobčan vykrade auto. Ne teď vážně gypsy je v překladu cikan,ale to asi každej ví.Moncicak asi ulít no, ale zase bych nedělal z komára velblouda.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: pá září 28, 2007 07:59 Předmět: |
|
|
ne*eru si na halvu sam Lacundo! To pozor, ja rikam, ze si clovek nemusi nechat libit vsechno, obzvlast kdyz am pravdu, coz jsem jasne mel a kazdy vi, ze castrol to pouze neustal no |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá září 28, 2007 09:38 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | LaCunda napsal: |
to mi:
ok, tak jejich kultura a zivotni povaha, ci kreda nejsou nic moc, jednoznacny souhlas, nicmene kolik nas "bilych" zije zpusobem podobnym nebo jeste horsim... jsem jeste mlady oproti tobe, castrolovi ci desovi, ale nepamatuju se odsouzeneho cikanskeho masoveho vraha, pedofila, ci jineho uchyla... |
To ani nemůžeš, protože by nemohli odsoudit takového cikanského delikventa, oni by si stěžovali, že to má rasový podtext a kdo se bude hájit před nějakou ligou na ochranu lidských práv.Podívej se na Čunka co udělal pro sve občany a jak teď musí trpět.Proto to všude vypadá jak to vypadá.Taky nejsem rasista, ale tahle kultura a životní styl mi fakt nesedí.A ještě když vidím jaký musím platit daně aby bylo na sociální dávky pro spoluobčany, někdy mi je do breku jak se na ty prachy nadřu.A v závěru mi spoluobčan vykrade auto. Ne teď vážně gypsy je v překladu cikan,ale to asi každej ví.Moncicak asi ulít no, ale zase bych nedělal z komára velblouda.  |
cunek netrpi za to co udelal romske mensine ve vsetine. on tim spoustu lidi prekvapil, u soudu mu to take proslo. akorat tim, jak se vlestne ze dne na den dostal do te "vrcholne" politiky, tak se ho par lidi zaleklo, kvuli jeho povaze a radikalni cinnosti a ted se ho snazili zbavit...nicmene uz i ta dalsi obvineni byla stazena, pokud vim... mozna se na to da divat jakoze trpi za to co udelal romum, protoze tim se odstartoval ten kolotoc, ale nemyslim si, ze by to byla prima pricina...to jen k tomu cunkovi;) a tve dane nejdou jen na socialni davky pro romy, ale co vis, treba jsi mi vcera prispel na zlevneny studentsky obed v mense... nehazet ty romy do jednoho pytle...nesou vsicni stejni a spousta z nic je uspesnych s uplne normalnim zivotem...
monci, kdyz jsem psal, ze si na tu hlavu seres sam, tak jsem nemyslel jenom tuhle diskuzi... zkus si vzpomenout kolik vzakazu jsi napsal, ve kterych bys nikoho neurazil, nebo nepsal vulgarismy, nebo ti nebylo vsechno pro smich a vsichni sme tu byli lamky proti tobe, ale napsal jsi normalni slusny vzkaz, jako to delaji ostatni a normalne se s nama bavil... hm?pak se nediv, ze te takovy milhaus nebo castrol kiknou hned jak udelas nejakou sebemensi blbost... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: pá září 28, 2007 09:52 Předmět: nn |
|
|
Asi jsem megarasista,ale já mezi touto verbeží vyrůstal a vím čeho jsou schopní,tak mi tady necpěte palicu takovýma alibistickýma k********a o tom jak sou to hrozně spořádaní lidé a jak jim my ostatní rapli ubližujeme.
Já osobně bych na týden probral Hitlera a dal mu nadlidské schopnosti,aby mě té verbeže zbavil.
Nechtěl sem se do toho takhle pustit a odsuzuji chování Mončiho při hře(to se nedělá),ale co se týče jeho názoru,tak jsem při něm.
Hlavně když vidím co tady píšete za bludy,tak se mi obrací kufr.
To La: Ty obědy chci z5.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: pá září 28, 2007 09:57 Předmět: jj |
|
|
Myslete si o mě co chcete,ale za tímto názorem si pevně stojím.
Nikdo se s ním nestotožňujte.Je to jen můj názor a moje přesvědčení.
Děkuji přátelé.
P.S.:Nejsem skinhead ani nic podobného,ale jen člověk se špatnýma zkušenostma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá září 28, 2007 10:15 Předmět: |
|
|
to mi:
podle tebe to sou bludy, podle me to tak je...dyt ja taky nemam rad to, co delaji a jak se chvaji. jenom rikam, ze takovi nejsou vsichni a ze spousta ne-romu se tak chva taky a kolikrat i hur...
jo tak z5, jo?ok, prijed do phy a ja te vezmu na zlevneny studentsky obed do mensy...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: pá září 28, 2007 11:29 Předmět: |
|
|
kdybyste s nima zili dost blizko a chodili do skoly apod. jako ja driv, tak byste tohel nikdy nepsali....nijak se neobhajuj, ale milhaus ma pravdu proste! je to verbez a to z 99%!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: pá září 28, 2007 12:04 Předmět: |
|
|
to La:
Me nevadí že tobě přidávám ve škole na oběd ale oni do školy nechodí .).Zrovna tam mi nevadí že přidávám na důchod a mateřskou.Ale taky je znám moc dobře denně se mezi nimi pohybuji.6ivějí je jejich vlastní děti kterých mají v průměru tak 8 na jeden pár.Ano ale jsou mezi nimi i světlé vyjímky to přiznávám ale to je tak 1%.To si myslím taky mám dítě a jen jedno a mám s tím hodně práce aby sme existenčně byli v pohodě.Ale třeba 8 dětí????To mi neříkej že to ta rodina uživý z platu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Forkys

|
Zaslal: ne září 30, 2007 18:08 Předmět: |
|
|
prostě Milhaus na hrad  _________________ Jesus lived 6 years longer then Kurt Cobain |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: ne září 30, 2007 23:01 Předmět: |
|
|
co se týče Mad Gypsy, tak to bych tak nebral ... taky sem se ozval že mne zabil šílenej cigán ... a co jako sem rasista? ... myslím že to moc prožíváte |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: po říjen 01, 2007 19:06 Předmět: |
|
|
Nemyslím si, že by tohle téma patřilo do hry, ani na toto fórum.  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 04:44 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Nemyslím si, že by tohle téma patřilo do hry, ani na toto fórum.  |
Souhlasím s tebou Dilouši,ale reagovat sem musel.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drtic
|
Zaslal: út říjen 02, 2007 16:14 Předmět: |
|
|
Lidi, na střední škole k nám chodil cigán (píšu cigán, protože romové nesnášej slovo cikán) a to byl naprostej typ - super kámoš, kterej byl fakt chytrej a dobře se učil. Pocházel z normální rodiny, oba rodiče maj vysokou a jeho ségra studuje na Karlově univ. Každej je nějakej. Jen chci říct, že toto je opravdu vyjímka. Pocházím z Ústí nad Labem a všichni obhájci romské menšiny věřte, že je to doopravdy peklo tu žít. Kdyby vám děti domu chodili neustále zbití, okradení a ubrečení, tak byste cigány nehájili. Už jen slovo Matiční ulice asi kdekdo zná. Nebylo to tenkrát o zdi, ale o novém plotu, který nechalo město vystavit k jejim zrekonstruovanym bytům. Bohužel se to zvrtlo v aféru a teď slouží jako okrasa v ústecké ZOO. Nejdřív si vyzkoušejte týden žít v sousedství s nimi a pak řekněte jak jsou dobří. Žádný zastánce romské menšiny nemá ani ponětí jak se s nimi žije ve skutečnosti.... Samozřejmě tím neschvaluji nadávání na regnetu... schvaluji to jen jako vtípek, což tím mončík dle mého názoru tak myslel.... nemohu zcela posoudit, nebyl jsem u toho... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|