|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tox Level4

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 16:33 Předmět: Re: wolf |
|
|
Drice napsal: | tjo a umi woubec wolf cesky  |
mluvi on vubec?  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 16:57 Předmět: |
|
|
No, otázkou by mohlo být zda má vůbec ústa nebo ruce pro psaní. Varianta, že je mimozemšťan mě předtím vůbec nenapadla, nyní jsem, vzhledem k jeho chování na serveru, trochu na rozpacích  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: so srpen 04, 2007 13:11 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | No, otázkou by mohlo být zda má vůbec ústa nebo ruce pro psaní. Varianta, že je mimozemšťan mě předtím vůbec nenapadla, nyní jsem, vzhledem k jeho chování na serveru, trochu na rozpacích  |
Jak jsem tu jiz psal o tom no quarteru, tak jsem ho tam skutecne vcera zahlidl, teda pokud to byl on - mel stejny nick  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: so srpen 04, 2007 14:35 Předmět: |
|
|
No tak to jsem se v něm asi opravdu pletl, nejenže pochopil, že ho většina na ET Regnetu nechce, ale dokonce si vzal k srdci i radu zkušenějšího hráče z této diskuse. Že, Toxi?
Taky doufám, že na tom NoQuarter serveru mají zapnutý Panzerfaust aiming, aby hráč jeho formátu nemusel jako kašpar pobíhat zbytečně po mapě, když to může střílet rovnou stylem spawn 2 spawn ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: so srpen 04, 2007 14:47 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | No tak to jsem se v něm asi opravdu pletl, nejenže pochopil, že ho většina na ET Regnetu nechce, ale dokonce si vzal k srdci i radu zkušenějšího hráče z této diskuse. Že, Toxi?
Taky doufám, že na tom NoQuarter serveru mají zapnutý Panzerfaust aiming, aby hráč jeho formátu nemusel jako kašpar pobíhat zbytečně po mapě, když to může střílet rovnou stylem spawn 2 spawn ! |
Tim bych si nebyl zrovna jist, ze to byla rada ode me, sice jsem tu o noquarteru cosi psal ale nic o ip.No co uz, klucina si nasel server, kde se vyblbne a nebude to nikoho omezovat.  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|