|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Str!ker

|
Zaslal: st březen 03, 2010 01:06 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | rypoune, procpak jste vyloucili gold ??? se pochlub mimochodem, ten Wizrox, kdo to je? Trans se pred turnajem chvastal, ze az ho uvidime... no byl dobrej. Jeste enco, vase taktika braneni radaru byla skvela, byl dost videt rozdil, kdo hraje vic za axis a kdo za aliky. My vcelku dobre utocili, ale vase obrana byla neprekonatelna, az jsme zacli delat pekne kraviny. Tak priste  |
No já když viděl opakovačku z Dzubyho pohledu tak jsem se smál jak malej kluk furt ste tam skákali po sobě a nějak ne a ne se tam dostat až přiletěla nada ode mě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st březen 03, 2010 07:32 Předmět: |
|
|
Str!ker napsal: | Desertstorm napsal: | rypoune, procpak jste vyloucili gold ??? se pochlub mimochodem, ten Wizrox, kdo to je? Trans se pred turnajem chvastal, ze az ho uvidime... no byl dobrej. Jeste enco, vase taktika braneni radaru byla skvela, byl dost videt rozdil, kdo hraje vic za axis a kdo za aliky. My vcelku dobre utocili, ale vase obrana byla neprekonatelna, az jsme zacli delat pekne kraviny. Tak priste  |
No já když viděl opakovačku z Dzubyho pohledu tak jsem se smál jak malej kluk furt ste tam skákali po sobě a nějak ne a ne se tam dostat až přiletěla nada ode mě  |
Tvl. to jsem presne myslel, to byl posledni pokus, kdyz jsem to prave videl ze spekta jsem se mohl potrhat a zaroven byl nasranej. pritom bohate stacilo kdyby to dva obehli, zezadu vas vystrileli a meli bychom to s trochou stesti v pohode. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po duben 12, 2010 09:08 Předmět: |
|
|
Lacunda a Kosta, prihlaste se na ICQ, mam medaile  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po duben 12, 2010 19:51 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Lacunda a Kosta, prihlaste se na ICQ, mam medaile  |
dostal jsi presny pocet? nebo jich bylo 5? pac ja se svoji vzdam, jestli ti to nevychazi... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út duben 13, 2010 07:22 Předmět: |
|
|
cau, je jich 5, ale hracu bylo 6 vcetne Kapa, tak se prosim ozvete. Pres den a vecer na ICQ byvam. 3 jsou predane vcetne me, ses na rade ty a Kosta. Dohodnem se tedy s Kapem, jestli o ni nestojis.Mrzi mne ze jich neni 6, i pro nahradnika.
kostej, spravce site a porad offline, delej neco  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: út duben 13, 2010 11:48 Předmět: |
|
|
Já už mám doma zlatou heč  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: út duben 13, 2010 16:42 Předmět: |
|
|
Desi já měl slíbenou bramborovou Ne, já byl rád, že jsem s váma zaválčil, byl to výbornej zážitek, včetně boje o třetí místo. Doufám, že to někdy vyjde a dáme něco podobného a to už si snad ohlídám a vyjde čas, abych nebyl jen náhradník  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: út duben 13, 2010 18:48 Předmět: re: |
|
|
tvl, vubec nestiham, uz jsem 14 dni nehral, hruza
uz se prihlasuju
snad aspon dneska trochu zaparim _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|