|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Moncicak
|
Zaslal: po červen 18, 2007 17:33 Předmět: |
|
|
a proc by nekdo nemohl fragovat jak semu chce? ty si hraj na objective, kdyz chces, ja na nej hraju taky, pomaham zybtku, ze to muzou udelat, kdyz je vystrilim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: po červen 18, 2007 17:34 Předmět: |
|
|
Pa3k napsal: | wertyz pise : parek zrovna tedka v hraje v klanu se samejma cheaterama a vim, ze i na czsk se jim nezdal ani adminovi, ze si to moc daval stenem na medica med/med+////////////////////////////////////////////////////Pa3k pise: tak ja som sa nezdal adminovy ????.....tak pocuvaj ja som hral na czsk servery ale ani som si tam neprdol....sak mi davali kily sem byl rad ked som mal na konic hry ja desat kilu....ale pocuj dam ti radu na teto tvoje kecy existuju tabletky..... |
byl jsem tam a daval sis to stenem jak nikdo samy hlavy a byls tam prvni tak aspon nekrm, pak dokonce i dedek te na regnetu videl ze davas za snipu samou hlavu, nebo do tebe sli 2 zezadu a ty ses jen otocil a oba hnedka mrtvy, navic nemuzu za to ze to na tebe prokinek prasknul, tak se neser kuli skutecnosti, sice ses mozna lepsi, ale to neznamena ze si nemuzu rikat co myslim ze je pravda na cw si hral pekny lejno, pac ses bal ze bysme to poznali a jeste nejsem uplnej dement abych nepoznal cheaty kdyz je mam pred sebou! a to ze uz jen jsi hral s nekym jako je posik a vedels to neni moc dobra vizitka...a vcera jsem se dozvedel ze s nima hrajes, takze bb...je mozny, ze ten clovek co si te spectil tak nebyl admin jako takovej, ale rikal ze se mu to nezda, to je pravda, takze v tomhle ohledu ze to rikal admin jako takovej beru z5, ale rikal to tam...a kdybych se ve vsem mylil, jsem ochoten se omluvit a rict ze jsem se mylil prede vsema, ale musis mi to dokazat,pokud to pravda neni ja to uznam a opravim se a pokud to chces dokazat, nejdriv bys mel neco udelat se svym nicken na tom seznamu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: po červen 18, 2007 18:31 Předmět: |
|
|
wertyz....ok koncim z debatou ze som cheater lebo aj tak nie som nebudem sa s tebou hadat....ale to na to czsk servery mas asi spletene s nekym inym protoze tam sem prvy este vzivote nebol protoze je to tam na mna moc silne....a to s tym dedkom sa uz vysvettlilo vtedy ma dedek spektil a daval som ich sniperkou pretoze som mal level 4 a se spytaj dedka ze to bylo v poradku...vtedy som mal akurat config a zadnej aim bot ani nic podobne....z toho seznamu to dat prec asi nedam ale spravim vsetko pre to aby som vam dokazal ze cheater nejsem jasne!!!...sem pocul ze na regnete ani cheaty nejdu pouzivat a uz mi nejde ani cfg ked ho pustim mam automaticky ppp ping....takze tam hrau uplne cisto....a ked ma tak obvinujes ze hram s cheaterm aky je posik....tak preco potom neobvinujes aj frenkyho aj on s nim hraval ne??....a hralo snim i viac hracu a vobec nejsu cheatery.....ked som ho spoznal mi ponukal cheaty ale som ich odmietol chapes...a monci ty si do toho prism neplet s tebou nechcem byt pohadany  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: po červen 18, 2007 18:34 Předmět: |
|
|
a werty si napisal ze spoznas cheaty ked ich mas pred sbou....tak mi teda povedz co pouzivam ked o mne tvrdis ze som cheater...a este neco ak ma nekto pochybnosti ze pouzivam na regnete cheaty v klude si aimbota od nekkoho sezenem a pojdem na regnet.....a uvidime ak ma to kickne to len potrdi ze hram na regnete cisto a ak ma to s aimbotom na servery nekickne mozete zacat o mne pochybovat!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: po červen 18, 2007 21:10 Předmět: |
|
|
Pa3k napsal: | wertyz....ok koncim z debatou ze som cheater lebo aj tak nie som nebudem sa s tebou hadat....ale to na to czsk servery mas asi spletene s nekym inym protoze tam sem prvy este vzivote nebol protoze je to tam na mna moc silne....a to s tym dedkom sa uz vysvettlilo vtedy ma dedek spektil a daval som ich sniperkou pretoze som mal level 4 a se spytaj dedka ze to bylo v poradku...vtedy som mal akurat config a zadnej aim bot ani nic podobne....z toho seznamu to dat prec asi nedam ale spravim vsetko pre to aby som vam dokazal ze cheater nejsem jasne!!!...sem pocul ze na regnete ani cheaty nejdu pouzivat a uz mi nejde ani cfg ked ho pustim mam automaticky ppp ping....takze tam hrau uplne cisto....a ked ma tak obvinujes ze hram s cheaterm aky je posik....tak preco potom neobvinujes aj frenkyho aj on s nim hraval ne??....a hralo snim i viac hracu a vobec nejsu cheatery.....ked som ho spoznal mi ponukal cheaty ale som ich odmietol chapes...a monci ty si do toho prism neplet s tebou nechcem byt pohadany  |
Nevim co je na tom pravdy ale z tveho prispevku sem.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: po červen 18, 2007 21:21 Předmět: |
|
|
no doktor proste ked /exec config.cfg mi nabehhne 999 ping ..... to mi robilo kedysi ale dnes uz ne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: po červen 18, 2007 21:31 Předmět: |
|
|
Pa3k napsal: | a werty si napisal ze spoznas cheaty ked ich mas pred sbou....tak mi teda povedz co pouzivam ked o mne tvrdis ze som cheater...a este neco ak ma nekto pochybnosti ze pouzivam na regnete cheaty v klude si aimbota od nekkoho sezenem a pojdem na regnet.....a uvidime ak ma to kickne to len potrdi ze hram na regnete cisto a ak ma to s aimbotom na servery nekickne mozete zacat o mne pochybovat!! |
ja jen vim cos rikal ty, co jsem slysel od ostatnich a co jsem videl, tak jsem si to dal dohromady! A nechapu jak muzes hrat bez configu nebo autoexecu??? A Cheaty jsou bud wallhack, kterej se pozna jen ze screen pb, dalsi je aimbot, kterej si bud muzes nastavit na tlacitku a kdyz ho drzis strilis samy hlavy, proste jen chodis a davas si to a pak jsou naky privatni, ktery zapnes a nastavis co chces a zalezi na tobe, jak to nastavis, kazdopadne to punkbuster neodhali ani jedno z toho, teda aimbota jako takovyho na to tlacitko novou verzi odhali, starou ne...a s tim frenkym to tak nebylo, on to nikdy nepouzival, jen cast toho cheata se zklada z aimbota jako takovy a povolenyho spawntimeru, kterej muze pouzivat kazdej a to chtel prave on, takze to bych neresil, ale stejne se ukazalo ze to nefakci spravne, ze je to posrany, takze uz to davno nepouziva (aspon myslim ze to tak bylo nejsem si jistej!takze me neberte v tomhle doslovne) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: po červen 18, 2007 22:23 Předmět: UR |
|
|
Zacalo to spavnem a skoncilo.....Ze se kluci nestidite !! co se tyce RCZ ja sam sem si osobně myslel že reprezentuje a bude reprezentovat regnet server sám sem na alsika apeloval at udela nejaky ten turnaj tusim ze to bylo nekdy o vanocích a tim se rozbehla takzvana daloby se rici klanova manie kazdy se domlouval kdo skym,delal si stejnou skratku pred nikem registroval se zde v PRIHLASENI HRACI atd.s tech 20 hracu zbyla jen hrstka ktera se aspon sejde a zahraje si nejake to cw.Dloho sem na regnetu nebyl tudis nemohu posoudit situaci a jestli neco nebo nekdo nejak posramotil reputaci regnet serveru sam si tim poskodil svou !!Jestli je ten nebo onen cheater nikdo pripomínám nikdo z vás nezná skusenosti protivnika a jestli dava hlavy jednu za druhou pak je proste lepší nebo má štěsti ze uz nemaji plnou staminu, taky projdu 3 ba i 4 protihrace pokud kazdy bude mit 10hp a nebo cheat pouziva ale vy to jiste nepoznate jelikoz tech cheatu je mnoho druhu a jak se na server dostal?mno proste to obesel !!A pravidla mno neco jsem navrhl na WIKI ale to uz asi neni in !!ale jsou vubec nutná?jak si server podmanite takova bude hra, ja osobně si myslim ze levelu je az az uz samotna 1 je zneuziva tim ze vleze do tymu kde ho to baví ,nebo vydi ze by na druhe strane nemel sanci trochu se zamyslete sami nad sebou a ne o druhe!!A na konec oříšek ktereho jsem si vsiml je ze jste zasli az k modu serveru etpro ci etpub rozdil tam sice je ale protivnik je stale jeden a ten samý !!!A proc uz moc nechodim na regnet?odpověd je jasná: když je par lidi, boticky zlobí a kdyz je lidi dost,nemám z lagů radost.
Dotazy zasilejte na :www.zastrelkohomuzes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: po červen 18, 2007 22:36 Předmět: |
|
|
ja jsem to z toho cos psal nepochopil, nebo jen neco, to mi musis zejtra vysvetlit! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po červen 18, 2007 22:42 Předmět: |
|
|
to monci: neoháním se věkem, jenom se snažím docílit, aby ses ke mě nějak chovla a nenadával mi do deilů, jenom protože mám jiný názor...a nejen ke mě!a nevim, proc bych ti mel davat ban...proste uz na regnet nechod, kdyz to tak vidis... a nevim, co se ti nelibi na CZFBugs...ze se tam nespawnuje?nebo nekempi...? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: út červen 19, 2007 09:00 Předmět: Re: UR |
|
|
doktor napsal: | Zacalo to spavnem a skoncilo.....Ze se kluci nestidite !! co se tyce RCZ ja sam sem si osobně myslel že reprezentuje a bude reprezentovat regnet server sám sem na alsika apeloval at udela nejaky ten turnaj tusim ze to bylo nekdy o vanocích a tim se rozbehla takzvana daloby se rici klanova manie kazdy se domlouval kdo skym,delal si stejnou skratku pred nikem registroval se zde v PRIHLASENI HRACI atd.s tech 20 hracu zbyla jen hrstka ktera se aspon sejde a zahraje si nejake to cw.Dloho sem na regnetu nebyl tudis nemohu posoudit situaci a jestli neco nebo nekdo nejak posramotil reputaci regnet serveru sam si tim poskodil svou !!Jestli je ten nebo onen cheater nikdo pripomínám nikdo z vás nezná skusenosti protivnika a jestli dava hlavy jednu za druhou pak je proste lepší nebo má štěsti ze uz nemaji plnou staminu, taky projdu 3 ba i 4 protihrace pokud kazdy bude mit 10hp a nebo cheat pouziva ale vy to jiste nepoznate jelikoz tech cheatu je mnoho druhu a jak se na server dostal?mno proste to obesel !!A pravidla mno neco jsem navrhl na WIKI ale to uz asi neni in !!ale jsou vubec nutná?jak si server podmanite takova bude hra, ja osobně si myslim ze levelu je az az uz samotna 1 je zneuziva tim ze vleze do tymu kde ho to baví ,nebo vydi ze by na druhe strane nemel sanci trochu se zamyslete sami nad sebou a ne o druhe!!A na konec oříšek ktereho jsem si vsiml je ze jste zasli az k modu serveru etpro ci etpub rozdil tam sice je ale protivnik je stale jeden a ten samý !!!A proc uz moc nechodim na regnet?odpověd je jasná: když je par lidi, boticky zlobí a kdyz je lidi dost,nemám z lagů radost.
Dotazy zasilejte na :www.zastrelkohomuzes.cz |
Ano Ladiku.Chtěli jsme to všichni abychom si dávali turnaje atd.Ale jen v rámci Regnetu a ne že budem chodit jak trautoši na nějaké rádoby tréningy,který se ani nekonaly(nevím jak teď).Já měl na mysli,že se slezem jako banda z Regnetu a užijeme si to.Vše se ale odvíjí úplně jiným směrem.Někteří to až přehání.Já jsem bohužel tlačen časem(a manželkou) a nemám zase tolik času na hraní.Bohužel.
Ano začalo to SK a rozeběhlo se to do všech světových stran a to mě moc a moc mrzí.
Tohle jsem opravdu nechtěl.
Vždycky jsme si skoro všichni rozuměli a teď jen kvůli nějakému fanatismu CW je vše v hajzlu.Jeden hází špínu na druhého a to je právě to špatné.Stačí jeden megakretén se kterým se všichni vezou.Tady nejde o Rcz,ale o všechny hráče.
Já jsem pořád stejnej,tak kde je chyba?!
P.S.: To všichni:Zakopejme válečnou sekeru a snažme se nad sebou zamyslet.PLS...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út červen 19, 2007 15:42 Předmět: Re: UR |
|
|
Je treba najit nejake diplomaticke vychodisko jinak se nikam nedostaneme, debata se ubira smerem ja mam svou pravdu a ty mas svou pravdu.
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: st červen 20, 2007 07:26 Předmět: Re: UR |
|
|
citace: | Ano Ladiku.Chtěli jsme to všichni abychom si dávali turnaje atd.Ale jen v rámci Regnetu a ne že budem chodit jak trautoši na nějaké rádoby tréningy,který se ani nekonaly(nevím jak teď).Já měl na mysli,že se slezem jako banda z Regnetu a užijeme si to.Vše se ale odvíjí úplně jiným směrem.Někteří to až přehání.Já jsem bohužel tlačen časem(a manželkou) a nemám zase tolik času na hraní.Bohužel.
Ano začalo to SK a rozeběhlo se to do všech světových stran a to mě moc a moc mrzí.
|
Me je to taky lito, predstavoval jsem si regnet tym, asi jako Milhaus (sice slaby tym, ale alspon sranda ) zacal jsem to flakat, kdz jsem se ocitnul v a tymu z regnetu jen ja a michal dalsich 5 lidi na regnetu byli sotva sotva jednou..... fr3nkyho kamosi... to mi fakt neba. ale stejnak preji hodne stesticka borci!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: st červen 20, 2007 08:12 Předmět: :D |
|
|
az teprve ted jsem dolouskal predchozi stranky - je to fakt prca. Jen ve zkratce vyjadrim svuj nazor:
- Monci, Werty - vzdyt neni duvod se zbytecne prit, kazit naladu a urazet ostatni, co se s vami stalo? vzdyt ste byli v poho, to asi ty prohrane CW.
- La C, Hobe, Dodge, Milh, - mate recht !- rad vas killnu az se to naucim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: st červen 20, 2007 09:16 Předmět: jjjjjjjjjj |
|
|
To:Ječma JJ už si na tebe leštíme náboječky,bude čurina.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|