|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st únor 04, 2009 12:49 Předmět: |
|
|
JJ tak tak
Ale proki zajac takový máslo:)
Dej si vínko večer ozvi se na skypu a půjdem na valhalu ať je tu o čem psát ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt únor 05, 2009 13:13 Předmět: |
|
|
Vypadá to, že se pak všichni náhle stanete závislí na imaginární půllitru vína;oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 01:07 Předmět: |
|
|
Zajace uz jsem potkal na parbe......a musim uznat ze mu to jde,ale da se ustrilet.....jen se musi clovek dost snazit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rybízek Level2

Založen: 26.12.2006 Příspěvky: 28 Bydliště: Hořice v Podkrkonoší
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 01:25 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Tak já to shrnu když mám tým na hov.. tak s nim hraju dokud neprohraju ani nepomyslim na to že přejdu do druhýho vždyť jak to maj asi vyhrát když tam nemaj někoho kdo je alespoň trochu popotáhne dál neníliž pravda.
Vyhrávat chce každej, ale na regnetu se z toho přece nepose.. radši vyhrávejte v životě a na regnetu se bavte  |
Tak to Tronixi smekám, teď umírám smíchy. A s tou krizí máš pravdu, už je dokonce i ekonomická  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|