Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3

|
Zaslal: út září 20, 2011 15:05 Předmět: Proki |
|
|
cau dotaz....proc je vypnuty PB? vcera navstivili kluci z BMC regnet a byl tam proki a stoji si za tim,ze neco ma a ze PB je vypnuty....ja tomu tak nerozumim,tak ani nevim,ze je PB vypnuty a rikaj,ze je nesmysl aby mel acc 56%bez botu,tomu taky moc nerozumim nesleduji to a ze to stezi udelas kdyz budes stat a nehybat se a nekdo to do tebe bude strilet a on to da pres celou mapu na 2-3 kulky...dalsi dotaz:proc je vypnute sledovani hracu,aby jsi ho mohl odhalit? ...osobne jsem proti nemu taky zaujaty,protoze to na regnetu akorat kazi...kde je on tak ten tym vyhraje at hraje za cokoliv...pro nej je tak ETPRO,nebo at hraje bez tech vychytavek!
Tuhle jsem se mozna trochu unahlil,kdyz jsem mu dal warn a jeste mu za to vynadal,ale prijde me to hloupe s jeho skillem strilet panzou ke komandu a zabit vsechny boty,kteri se nemuzou vynorit na jinem spawnu a tvrdit ze tento spawn muzou obsadit a ze se muzu rodit jinde ,daleko dal od objektivu
PS:proki v podstate proti tobe nic nemam verim,ze jsi dobrej hrac,ale vcera me z toho kluci z BMC trosku vyvedli a byl bych ti vdecny,kdyby jsi nas nedrtil u spawnu,at je nebo neni obsaditelny tezkyma zbranema,nebo granatama dik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: út září 20, 2011 17:23 Předmět: |
|
|
Proki je skilla, víc nevím, co k tomu říct. Mimochodem, spawn killing vlajky je sice prasárna, ale povolená.
Jinak sledovat hráče jde, ale jinak než kdysi předtím. Když se přepneš do spectu, tak si vybereš hráče, kterého chceš sledovat a klikneš levým tlačítkem myši. Pak jsi přepnutej na něho a i když umře, tak po narození jsi pořád na něm. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út září 20, 2011 18:23 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | Proki je skilla, víc nevím, co k tomu říct. Mimochodem, spawn killing vlajky je sice prasárna, ale povolená.
Jinak sledovat hráče jde, ale jinak než kdysi předtím. Když se přepneš do spectu, tak si vybereš hráče, kterého chceš sledovat a klikneš levým tlačítkem myši. Pak jsi přepnutej na něho a i když umře, tak po narození jsi pořád na něm. |
mno... proki moc neumira, takze to sledovani hrace ti je u nej stejne na nic  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: út září 20, 2011 19:12 Předmět: |
|
|
pro sledovani hrace je nejlepsi prikaz do konzole /follow ???? ; pricemz ??? je cast nicku nebo slot hrace
P.S. Proki nic nema pac to takovy sracky nepotrebuje je to skill!!!! kuci z BMC sou moc low na jaymodu skill nenaberes a navic treba George z BMC byl na cz&sk chycen s multihackem a zabanovan jiz drive pro takovy obvineni co tu rikas na prokiho si poridte dukazy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: út září 20, 2011 20:53 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | pro sledovani hrace je nejlepsi prikaz do konzole /follow ???? ; pricemz ??? je cast nicku nebo slot hrace
P.S. Proki nic nema pac to takovy sracky nepotrebuje je to skill!!!! kuci z BMC sou moc low na jaymodu skill nenaberes a navic treba George z BMC byl na cz&sk chycen s multihackem a zabanovan jiz drive pro takovy obvineni co tu rikas na prokiho si poridte dukazy | posledni dobou neni problem na regnetu dosahnout acc přez 61 procent tak nevim ale proky na to ma a jak sem koukal kluci z bmc nic moc hrači to viš etpub je něco jineho ne stupidni yaymod _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: út září 20, 2011 21:59 Předmět: re: |
|
|
no nevim, urcite nema potrebu pouzivat nejaky vylepseni
acc kolem 50-60% mam bezne taky
akorat me obcas stve, ze svyho umu obcas zneuziva a dela "bordel", pak je vetsina hracu spruzena, me to ale zas tak nevadi, aspon vim, ze se mam jeste hodne co zlepsovat a rad se s nim vdycky utkam, i kdyz vim, ze pritom lehnu  _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 21:34 Předmět: |
|
|
Až se kucciii z BMC jednou kouknou na nějakej repre zápas tak pak snad pochopí že tyhle sranda mody jsou pro prdel pro CZETPRO Prkýýnka :]]] a 60% acc i s rybičkou v kapse :DDDD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: út leden 10, 2012 18:03 Předmět: |
|
|
Tak jsem přemejšlel, jestli tu něco napsat ... co tu píšete mě docela mrzí ... možná jsem si to měl přečíst před LANkou... nicméně příště nebudu na LANce otravovat nějakým low skill serverem na kterým lidi z BMC nechali hodně času, což tu je schopnej zhodnotit možná tak Bell.
PS: vim že Proki to prostě umí a nepotřebuje žádný "udělátka" a jestli občas "zazlobí" maj si ho porovnat admini
Zdar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: so leden 14, 2012 20:14 Předmět: |
|
|
Stimpi napsal: | Tak jsem přemejšlel, jestli tu něco napsat ... co tu píšete mě docela mrzí ... možná jsem si to měl přečíst před LANkou... nicméně příště nebudu na LANce otravovat nějakým low skill serverem na kterým lidi z BMC nechali hodně času, což tu je schopnej zhodnotit možná tak Bell.
PS: vim že Proki to prostě umí a nepotřebuje žádný "udělátka" a jestli občas "zazlobí" maj si ho porovnat admini
Zdar |
Stimpi já to nemyslel zle...., ale jak může někdo říct o někom že něco má jen proto že ho dává i lůgrem atd. vždy pro obvinění měli být předloženy důkazy. proki hrával často i na etpro serverech pro publik jak se zaplým PB tak i se SLAC anticheat nikdy nikdo z hráčů nic nepsal i z těch co hrajou PRO vždy se ozývají jen jaymod NQ atd hráči...i když to trochu chápu natočte ale důkaz... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: po leden 16, 2012 19:22 Předmět: |
|
|
Snoope vim jak Proki hraje a vim že nepotřebuje cheatovat ... o tom není potřeba diskutovat ... vim kdo si to asi mohl o něm myslet nicméně termín "kluci z BMC" mi nepříde úplně šťastnej a možná i celý tohle téma.
To že podezírali Prokiho je do jistý míry daný taky rozdílností módů (PUB vs Jaymod) a konec konců asi i "pravidlama chování" na serveru ... hodně věcí se u nás snažíme pořešit hned během hry a ne druhý den na fóru ... no a taky málokdo je během hry klidnej
Rozhodně nikdo z BMC nemá potřebu řešit Prokiho, nebo kohokoli jinýho a zvlášť na serveru kterej není domácí...
To že nemáme v BMC kdoví jakej skill je pravda a je to taky do jistý míry daný tim že se nesnažíme jen pilovat skill ale makáme i na serveru a mapách (konkrétně třeba Geoge je dneska na hodně vysoký úrovni co se týče tvorby map pro ET), což taky zebere kupu práce a hraní je pro nás hlavně relax a ne honění se za něčim...
... a jak to komu jde na Etpro ví každej sám, alespoň kdo byl na lance. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: út leden 17, 2012 14:19 Předmět: |
|
|
uz mlcim ...jednoduse uz na regnet nechodim,kdyz tam vidim prokiho
alespon mate klid od vysirky co se to neustale,kdyz tam je on misto hrani snazi vyrovnavat.....uz me to nebavi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 20:18 Předmět: |
|
|
Stimpi napsal: | Snoope vim jak Proki hraje a vim že nepotřebuje cheatovat ... o tom není potřeba diskutovat ... vim kdo si to asi mohl o něm myslet nicméně termín "kluci z BMC" mi nepříde úplně šťastnej a možná i celý tohle téma.
To že podezírali Prokiho je do jistý míry daný taky rozdílností módů (PUB vs Jaymod) a konec konců asi i "pravidlama chování" na serveru ... hodně věcí se u nás snažíme pořešit hned během hry a ne druhý den na fóru ... no a taky málokdo je během hry klidnej
Rozhodně nikdo z BMC nemá potřebu řešit Prokiho, nebo kohokoli jinýho a zvlášť na serveru kterej není domácí...
To že nemáme v BMC kdoví jakej skill je pravda a je to taky do jistý míry daný tim že se nesnažíme jen pilovat skill ale makáme i na serveru a mapách (konkrétně třeba Geoge je dneska na hodně vysoký úrovni co se týče tvorby map pro ET), což taky zebere kupu práce a hraní je pro nás hlavně relax a ne honění se za něčim...
... a jak to komu jde na Etpro ví každej sám, alespoň kdo byl na lance. |
Jo diť v pohodě já vím, že george dělá i mapy je to kluk šikovnej .), ale stejně měl ban za multihack na cz&sk , ale mě to je celkem fuk já se jen chtěl zastat Prokiho pač on už na todle téma ani nereaguje asi si zvyk...
a termín "kluci z BMC" sem postnul Kopin já to jen opsal :p já ty kluky znám a sou všichni v pohodě teda myslím to jádro (George, Civil, Bumel, Lauda) někdy se kouknu občas i na BMC ale nebaví mě "každý den" stahovat 100 mega nových věcí... :p takže všechno dobrý a GL&HF |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: so leden 21, 2012 16:59 Předmět: |
|
|
jasan, f poho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistak Level3

|
Zaslal: po únor 20, 2012 16:39 Předmět: .) |
|
|
no ja si nejsem tak uplne jist jestli je proki cistej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út únor 21, 2012 09:54 Předmět: Re: .) |
|
|
mistak napsal: | no ja si nejsem tak uplne jist jestli je proki cistej  |
uz tady do nej nikdo dlouho nerypal, co ?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|