Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kouknu se COMBAT ARMS EU? |
Ano shlédnu to |
|
27% |
[ 3 ] |
Ne nezajímá mě to |
|
18% |
[ 2 ] |
Když to hraje tronix je to pro lamy :))) |
|
54% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
|
Autor |
Zpráva |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 14:49 Předmět: Návrat :) :) :) |
|
|
Ahoj Kluci jak to střílíte s návratem bohužel nepočítám mám ban ještě asi na 520000000000 vteřin takže škoda. Nicméně po dlouhém pracovním procesu a nehraní her jsem našel něco co mě začlo bavit stejně jako ET možná víc takže posílám odkaz je to free a je to sranda kor když už máte průpravu z et http://combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx takže se na Vás těším jsem tam pod nickem troniix tak se kdyžtak ozvěte tronix zdraví REGNET a všechny okolo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 09:09 Předmět: |
|
|
tak sem kouknul na to video... a je to cele takove roztrepane... ) doufam, ze uz sis vykutil config nejak, at mam neco do zacatku  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
Založen: 27.3.2010 Příspěvky: 73 Bydliště: Chocen- Pardubicky kraj
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 06:10 Předmět: |
|
|
Taky sem na to kouknul ,no nevipada to vubec spatne!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st srpen 25, 2010 09:28 Předmět: :) |
|
|
Hmm docela good dneska to nainstaluju a vyzkoušime Ale hraju ještě crossfire tak nevim jak to budu všechno stihat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 16:48 Předmět: |
|
|
tak sem to zkousel... a des bes teda... do 90% her, kde sem byl se pripojil nejaky cheater a nedal se nijak kicknout... a pak ti, kteri uz maji odehrane a maji ty lepsi zbrane tak maji docela vyhodu... s tou zakladni se neda nic trefit... ale jinak se to da no... hlavne mod eliminace - to je fakt easy, ani ty mapy nemus clovek moc znat... po tehle strance je to teda o dost hratelnejsi no...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:52 Předmět: :( |
|
|
Kua ja jsem to zkošel ale když to zapnu tak se to začne načitat a pak to vyskoči takže si to asi nezahraju Nevim jestli je to těma 7čkama nebo čim ale ovladače na grafiku mam nove a winy jsou taky aktualizovane  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
magic muschroom Level2

Založen: 16.11.2009 Příspěvky: 33 Bydliště: Libochovice okr. Litoměřice
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 17:31 Předmět: |
|
|
tronixi zaco máš takovej krátkej ban  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
_Jecma
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 11:03 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | tak sem to zkousel... a des bes teda... do 90% her, kde sem byl se pripojil nejaky cheater a nedal se nijak kicknout... a pak ti, kteri uz maji odehrane a maji ty lepsi zbrane tak maji docela vyhodu... s tou zakladni se neda nic trefit... ale jinak se to da no... hlavne mod eliminace - to je fakt easy, ani ty mapy nemus clovek moc znat... po tehle strance je to teda o dost hratelnejsi no...  |
Na lepších serverch je to celkem zábavné a admini se staraj - rychlé akční jako ET. Skill z ET se uplatní - potkal jsem Tronixe ... celkem válel. Ale dostat se na jeho úrověň (nabušit si postavičku, aby měla rychlost a zbraně ...) to potrvá min pár měsíců. MApy jsou malý, respawn po 3 sec, spousty zbraní ... = Akční.
Na horších serverech je to zábavný i pro nováčka. Ale Et je ET
_J. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 14:38 Předmět: |
|
|
Taky jsem zkusil a je to dobra gamesa...skoda jen ze nemam rychlejsi comp ale i tak se to da hrat. Jen jeste pochopit poradne system a bude to :] _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st září 01, 2010 08:06 Předmět: |
|
|
No ban nevim proč tak dlouhej sakryš
Ale jinak jsem rád, že se Vám to docela líbí a s Ječmou byla zase prča v noci hraje to i institut.
Se sedmičkama winama někdy problém stačí spustit jako správce nebo si pohrát s kompatibilitou
Až se přihlásíte dejte hledat přátele a jsem tam jako troniix tak mě zkuste najít jsem admin v clanu co je 161 v evropským žebříčku všichni v klanu jsou docela akční hrajeme každej den dost CW ček a vím, že lidi z ET jsou v týhle hře dost zabijáci viz. ječma na skoro nejmenší úrovni a jak to tam kosil v noci Tak bych Vás nabral do clanu a můžeme si zahrát. Hlavně se mi líbí jak je to všechno uzpůsobený pro komunikaci nabíráš lidi z místnosti do místnosti nemusíš nikoho nikde hledat atd. kdyžtak sem hoďte nicky a já si VVás nastrkám do přátel ať si s Váma můžu zahrát konečně když to na regnetu nejde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st září 01, 2010 11:37 Předmět: :) |
|
|
Tak už jsem to rozjel musel jsem dat spustit jako spravce a pak kontabilitu s vistama a už to faka Hra docela good akorad ty chetaři to je na pi.. co mapa to chetař Tak snad si zahraju jednu mapu normalně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st září 01, 2010 12:11 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | No ban nevim proč tak dlouhej sakryš
Ale jinak jsem rád, že se Vám to docela líbí a s Ječmou byla zase prča v noci hraje to i institut.
Se sedmičkama winama někdy problém stačí spustit jako správce nebo si pohrát s kompatibilitou
Až se přihlásíte dejte hledat přátele a jsem tam jako troniix tak mě zkuste najít jsem admin v clanu co je 161 v evropským žebříčku všichni v klanu jsou docela akční hrajeme každej den dost CW ček a vím, že lidi z ET jsou v týhle hře dost zabijáci viz. ječma na skoro nejmenší úrovni a jak to tam kosil v noci Tak bych Vás nabral do clanu a můžeme si zahrát. Hlavně se mi líbí jak je to všechno uzpůsobený pro komunikaci nabíráš lidi z místnosti do místnosti nemusíš nikoho nikde hledat atd. kdyžtak sem hoďte nicky a já si VVás nastrkám do přátel ať si s Váma můžu zahrát konečně když to na regnetu nejde  |
nevim, podle ktereho nicku me budes hledat, takze ucet LaCunda, nick postavicky Liu-Kenda...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st září 01, 2010 21:17 Předmět: |
|
|
No tak super jdu si tě najít hele s těma chetrama to není tak horký všichni řvou cheater ale to kombo si tam dáš taky bez problémů jako on za pár chvil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st září 01, 2010 22:52 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | No ban nevim proč tak dlouhej sakryš
Až se přihlásíte dejte hledat přátele a jsem tam jako troniix tak mě zkuste najít jsem admin v clanu co je 161 v evropským žebříčku všichni v klanu jsou docela akční hrajeme každej den dost CW ček a vím, že lidi z ET jsou v týhle hře dost zabijáci viz. ječma na skoro nejmenší úrovni a jak to tam kosil v noci Tak bych Vás nabral do clanu a můžeme si zahrát. Hlavně se mi líbí jak je to všechno uzpůsobený pro komunikaci nabíráš lidi z místnosti do místnosti nemusíš nikoho nikde hledat atd. kdyžtak sem hoďte nicky a já si VVás nastrkám do přátel ať si s Váma můžu zahrát konečně když to na regnetu nejde  | TRONIX DOSTANE BANANA NA REGNETU NA MILION LET A JDE JINAM A TAM DELA ADMINA...NO TO SE NEDIVIM ZE TO TAM JE SAMEJ CHEATER  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistejk
|
Zaslal: čt září 02, 2010 15:56 Předmět: Re: Návrat :) :) :) |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Ahoj Kluci jak to střílíte s návratem bohužel nepočítám mám ban ještě asi na 520000000000 vteřin takže škoda. Nicméně po dlouhém pracovním procesu a nehraní her jsem našel něco co mě začlo bavit stejně jako ET možná víc takže posílám odkaz je to free a je to sranda kor když už máte průpravu z et http://combatarms.nexoneu.com/Intro.aspx takže se na Vás těším jsem tam pod nickem troniix tak se kdyžtak ozvěte tronix zdraví REGNET a všechny okolo  | no...pekne akcni sracka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|