|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
castrol.cz

|
Zaslal: st únor 17, 2010 11:08 Předmět: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
tak vas chci informovat že už definitivně končim s et dopomohl mě k tomu admin jmenem sklipkan pozdravuji z Londyna _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st únor 17, 2010 12:13 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
castrol.cz napsal: | tak vas chci informovat že už definitivně končim s et dopomohl mě k tomu admin jmenem sklipkan pozdravuji z Londyna | ....ty jsi jak Max a kapeli,ktery spivaji posledni pisnicku....stejne se vzdycky vrati a zase a zase
...akorat pod jinym nickem jako Max
Vcera jsi me pekne dopalil no a ne jenom me *smaq,styfy a ja...proti marek9622,jester, .OtticO,s1mon...takhle jsme meli co delat...vicemene si nas davali a ty se pripojis jeste k nim ....no tomu se rika dobre kazit hru...no tak doufam ze jste si to uzili v 5 proti botakum...zrejme dobrej oddil
pac kdyz se s tebou neslo domluvit *smaq odesel,tak jsme sli taky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sklipkan
|
Zaslal: st únor 17, 2010 14:27 Předmět: |
|
|
zdraví tě sklípkan casty,nejvíc se mi na tobeě líbí že si vždicky najdeš důvod ...ale nikdy nezačneš sám u sebe ..věčinou důvodem je sam člověk a pak ti ostatní když jsem tě poznal na lance v hostinném tak si mi připadl jako rozumný člověk ale to bylo na lance 2008 ale co byla ted tak sem poznal že pravda je uplně o tobě někde jinde jsi člověk který je výbušný a hlavně přetvařujicí a to mi stačí. Tak se pořád na někoho něvymlouvej.. v začatcích si byl taky adminem a na foru sem si tvé články vs té doby admina proštudoval a po kritice jsi to raději zabalil a důvod nebyl v lidech ale v tobě nesneseš kritiku a hlavně si splachovací a hraješ jen na tu stranu co se ti zrovna hodí .. a lidi co tě poznali nebo teprve poznají tak na to přijdou a udělaji si samy obrázek a určo brečet nebudu když nepřijdeš na regnet... je to jen tvoje rozhodnutí a jak říká kopin tak tvůj čas nastane neboj ale pod jiném nickoj ..a jak říkám pokaždé aspon budeš mít víc času na rodinu..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st únor 17, 2010 17:32 Předmět: |
|
|
ajaj casty, tohle uz tady bylo, a co jako, mame se rozbrecet? to co pise Kopin delas s oblibou, meli by ti sebrat levely. Nedavno jsme hrali v oslabeni a ty sis prisel a sel k silnejsim, kdyz jsem ti to psal, ani si nereagoval. Se pak nediv, ze jsou vsichni divni a urejpani. tak Baj kamo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 19:28 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | ajaj casty, tohle uz tady bylo, a co jako, mame se rozbrecet? to co pise Kopin delas s oblibou, meli by ti sebrat levely. Nedavno jsme hrali v oslabeni a ty sis prisel a sel k silnejsim, kdyz jsem ti to psal, ani si nereagoval. Se pak nediv, ze jsou vsichni divni a urejpani. tak Baj kamo. | NEZBYVA MI NEZ REAGOVAT ET VAZNE NEHRAJU TO ASI SYNEK NA MEM POCITACI JEHO NOTAS MAM TOTIS V ANGLII _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt únor 18, 2010 19:35 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | ajaj casty, tohle uz tady bylo, a co jako, mame se rozbrecet? to co pise Kopin delas s oblibou, meli by ti sebrat levely. Nedavno jsme hrali v oslabeni a ty sis prisel a sel k silnejsim, kdyz jsem ti to psal, ani si nereagoval. Se pak nediv, ze jsou vsichni divni a urejpani. tak Baj kamo. | NEZBYVA MI NEZ REAGOVAT ET VAZNE NEHRAJU TO ASI SYNEK NA MEM POCITACI JEHO NOTAS MAM TOTIS V ANGLII | hmm to by vysvetlovalo,proc se mu ne a ne podarit prehodit jestera....zadaval tam pekne kraviny...ale myslel jsem si ze jsi asi nalitej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: po únor 22, 2010 01:43 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
kopin napsal: | castrol.cz napsal: | tak vas chci informovat že už definitivně končim s et dopomohl mě k tomu admin jmenem sklipkan pozdravuji z Londyna | ....ty jsi jak Max a kapeli,ktery spivaji posledni pisnicku....stejne se vzdycky vrati a zase a zase
Vcera jsi me pekne dopalil no a ne jenom me *smaq,styfy a ja...proti marek9622,jester, .OtticO,s1mon...takhle jsme meli co delat...vicemene si nas davali a ty se pripojis jeste k nim ....no tomu se rika dobre kazit hru...no tak doufam ze jste si to uzili v 5 proti botakum...zrejme dobrej oddil
Kretene zasranej....! az budes neco umet( jestli se toho nekdy dockame) muzes tady placat tyhle keci do ty doby drz na moji adresu tlamu predem dik!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 12:12 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
Max_Cz napsal: | kopin napsal: | castrol.cz napsal: | tak vas chci informovat že už definitivně končim s et dopomohl mě k tomu admin jmenem sklipkan pozdravuji z Londyna | ....ty jsi jak Max a kapeli,ktery spivaji posledni pisnicku....stejne se vzdycky vrati a zase a zase
Kretene zasranej....! az budes neco umet( jestli se toho nekdy dockame) muzes tady placat tyhle keci do ty doby drz na moji adresu tlamu predem dik!!!! |
Čau Maxi, večšina ľudí sú totálny tupci, preto s matemetickou istotou, sa musia vyskytovať na každom servery a utierať si hubu o najlepších hráčov, Kopin si impotent, ktorý nič nedokázal a ani v živote nedokáže a kvôli takým blbečkom ako si ty, STANIC a ďalší sa človek vždy nasere a odíde do prdele, časom potom príde pozrieť či ste vy blbečkovia neskapali, ale bohužial stále ste tu. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: ne duben 25, 2010 13:55 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
bedna napsal: | Max_Cz napsal: | kopin napsal: | castrol.cz napsal: | tak vas chci informovat že už definitivně končim s et dopomohl mě k tomu admin jmenem sklipkan pozdravuji z Londyna | ....ty jsi jak Max a kapeli,ktery spivaji posledni pisnicku....stejne se vzdycky vrati a zase a zase
Čau Maxi, večšina ľudí sú totálny tupci, preto s matemetickou istotou, sa musia vyskytovať na každom servery a utierať si hubu o najlepších hráčov, Kopin si impotent, ktorý nič nedokázal a ani v živote nedokáže a kvôli takým blbečkom ako si ty, STANIC a ďalší sa človek vždy nasere a odíde do prdele, časom potom príde pozrieť či ste vy blbečkovia neskapali, ale bohužial stále ste tu. | vy dva jste nejlepsi hraci jo nejlepsi skiller nejsem a ani nebudu o tom zadna...hraju vetsinou objektiv a pro zabavu...ne jako Max,ze prijde na regnet z ETpra a pokazde misi si da !stats a machruje jak je vyjmecnej
Akorat tady vsem dokazujes jakej jsi bezmozek kdyz meles takovyhle kraviny....a jak si prisel na to ze jsem impotent a ze jsem nic nedokazal v zivote musis byt asi pekne zamindrakovany  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 15:54 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
kopin napsal: |
vy dva jste nejlepsi hraci jo nejlepsi skiller nejsem a ani nebudu o tom zadna...hraju vetsinou objektiv a pro zabavu...ne jako Max,ze prijde na regnet z ETpra a pokazde misi si da !stats a machruje jak je vyjmecnej
Akorat tady vsem dokazujes jakej jsi bezmozek kdyz meles takovyhle kraviny....a jak si prisel na to ze jsem impotent a ze jsem nic nedokazal v zivote musis byt asi pekne zamindrakovany  |
Ja sa za najlepšieho nepovažujem, ale Max medzi nich určite patrý, jedno je isté že všetci neschopáci a impotenti vždy o druhom píšu že je zamindrákovaný, ja na teba serem, ale neoptieraj si hubu o druhých, pokiaľ to tak robíš aj v živote, tak ju určite máš každú chvílu rozbitú. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: ne duben 25, 2010 19:33 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
bedna napsal: | kopin napsal: |
vy dva jste nejlepsi hraci jo nejlepsi skiller nejsem a ani nebudu o tom zadna...hraju vetsinou objektiv a pro zabavu...ne jako Max,ze prijde na regnet z ETpra a pokazde misi si da !stats a machruje jak je vyjmecnej
Ja sa za najlepšieho nepovažujem, ale Max medzi nich určite patrý, jedno je isté že všetci neschopáci a impotenti vždy o druhom píšu že je zamindrákovaný, ja na teba serem, ale neoptieraj si hubu o druhých, pokiaľ to tak robíš aj v živote, tak ju určite máš každú chvílu rozbitú. |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: ne duben 25, 2010 19:43 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
woo
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 22:16 Předmět: |
|
|
já teda nevim, ale je to celý přecejen hra, jsou u ní sice emoce, ale ty po konci mapy snad odpadnou, převádět to do reálnýho života...  _________________ jsem aštar šeran, jen to nikdo neví |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 22:19 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
bedna napsal: | kopin napsal: |
Ja sa za najlepšieho nepovažujem, ale Max medzi nich určite patrý, jedno je isté že všetci neschopáci a impotenti vždy o druhom píšu že je zamindrákovaný, ja na teba serem, ale neoptieraj si hubu o druhých, pokiaľ to tak robíš aj v živote, tak ju určite máš každú chvílu rozbitú. |
)) kopin je takovej impotent az se mu z toho narodilo dite vis vubec co to slovo znamena? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
|
Zaslal: ne duben 25, 2010 22:59 Předmět: Re: mejte se fajn a gl&hf |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | bedna napsal: | kopin napsal: |
Ja sa za najlepšieho nepovažujem, ale Max medzi nich určite patrý, jedno je isté že všetci neschopáci a impotenti vždy o druhom píšu že je zamindrákovaný, ja na teba serem, ale neoptieraj si hubu o druhých, pokiaľ to tak robíš aj v živote, tak ju určite máš každú chvílu rozbitú. |
)) kopin je takovej impotent az se mu z toho narodilo dite vis vubec co to slovo znamena? |
Misťáku ja som som to slovo použil ako metaforu, pre ľudí čo nič nedokážu, ale kuva vždy sa čudujem ako ma dokáže vytočiť keď niekto nakladá mojim priateľom a nedokážem to vyriešiť s kľudom a dať ho dole, ale za tým že kto ti povie že si zamindrákovaný je total neschopný človek, to mám overené veľakrát v živote a vychádza to na 100%, je to jedna z vecí ktoré fakt fungujú. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|