Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kain
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 13:27 Předmět: problém |
|
|
čau kluci mám u vás na serveru problém a potřeboval bych poradit. když přijdu do hry, tak mě to začne psát hlášku:
*warning* cvar m_yan (=0,023458) must be INSIDE -0.022 to 0.022
a asi po minutě mě to kickne na 2.minuty s důvodem:
cvar m_yan 0.023458
jestli někdo víte co s tím, tak budu rád
dík všem kain _________________ Cz|Sk*iabg|team
Cz*iabg|kain
www.united.to-relax.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 14:41 Předmět: Re: problém |
|
|
kain napsal: | čau kluci mám u vás na serveru problém a potřeboval bych poradit. když přijdu do hry, tak mě to začne psát hlášku:
cvar m_yan 0.023458
dík všem kain |
Tak si ve složce etpub někde v načítaném configu najdi ten cvar m_yan a přepiš požadovanou hodnotu do rozmezí jak ti nakazuje ta hláška (mezi -0.022 a 0.022, namísto 0,023458).
A už by to nemělo prudit. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 14:49 Předmět: Re: problém |
|
|
Mik (CZ) napsal: | kain napsal: | čau kluci mám u vás na serveru problém a potřeboval bych poradit. když přijdu do hry, tak mě to začne psát hlášku:
cvar m_yan 0.023458
dík všem kain |
Tak si ve složce etpub někde v načítaném configu najdi ten cvar m_yan a přepiš požadovanou hodnotu do rozmezí jak ti nakazuje ta hláška (mezi -0.022 a 0.022, namísto 0,023458).
A už by to nemělo prudit. | Me to zase neustale kope za no heartbeats a už vázne nevím co stim,pokud se zvas někdo stimto problémem setkal prosím pomozte _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kain
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 14:55 Předmět: Re: problém |
|
|
Mik (CZ) napsal: | kain napsal: | čau kluci mám u vás na serveru problém a potřeboval bych poradit. když přijdu do hry, tak mě to začne psát hlášku:
cvar m_yan 0.023458
dík všem kain |
A už by to nemělo prudit. |
jj dík moc jsem to přepsal a pohoda _________________ Cz|Sk*iabg|team
Cz*iabg|kain
www.united.to-relax.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 16:47 Předmět: Re: problém |
|
|
cvar m_yan 0.023458
dík všem kain |
A už by to nemělo prudit. | Me to zase neustale kope za no heartbeats a už vázne nevím co stim,pokud se zvas někdo stimto problémem setkal prosím pomozte _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 03:44 Předmět: Re: problém |
|
|
castrol.cz napsal: | Mik (CZ) napsal: | kain napsal: | čau kluci mám u vás na serveru problém a potřeboval bych poradit. když přijdu do hry, tak mě to začne psát hlášku:
cvar m_yan 0.023458
dík všem kain |
A už by to nemělo prudit. | Me to zase neustale kope za no heartbeats a už vázne nevím co stim,pokud se zvas někdo stimto problémem setkal prosím pomozte |
Že se na ty cheaty nevy... Casty divim se ti, já vim že to chceš zkusit,ale jsi admin přece :lol:Vymaž ty svoje prográmky a je to  _________________ http://stahovak.nova.cz/clanek/posuciaulety/transformer-nazivo.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st březen 31, 2010 13:18 Předmět: |
|
|
ahojte lidi prosim o radu....kamarad by si rad zaparil ETcko,ale mame problem se spustenim nainstalovali jsme a jde to spustit jako prochazeni map bez lidi botu atd,ale kdyz se chce pripojit na server tak to pise "game code(ui_mp__x86.dll) failed pure server check"
co s tim dikes... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st březen 31, 2010 13:33 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | ahojte lidi prosim o radu....kamarad by si rad zaparil ETcko,ale mame problem se spustenim nainstalovali jsme a jde to spustit jako prochazeni map bez lidi botu atd,ale kdyz se chce pripojit na server tak to pise "game code(ui_mp__x86.dll) failed pure server check"
co s tim dikes... |
Co má kamarád za windowsy ? Nemá náhodou 7čky nebo Visty ? _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st březen 31, 2010 13:37 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | kopin napsal: | ahojte lidi prosim o radu....kamarad by si rad zaparil ETcko,ale mame problem se spustenim nainstalovali jsme a jde to spustit jako prochazeni map bez lidi botu atd,ale kdyz se chce pripojit na server tak to pise "game code(ui_mp__x86.dll) failed pure server check"
co s tim dikes... |
Co má kamarád za windowsy ? Nemá náhodou 7čky nebo Visty ? | jj ma 7 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st březen 31, 2010 15:13 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Bell napsal: | kopin napsal: | ahojte lidi prosim o radu....kamarad by si rad zaparil ETcko,ale mame problem se spustenim nainstalovali jsme a jde to spustit jako prochazeni map bez lidi botu atd,ale kdyz se chce pripojit na server tak to pise "game code(ui_mp__x86.dll) failed pure server check"
co s tim dikes... |
Tak to je otazka na Colonyho - ten uz to rozchodil a mozna i nekdo z dalsi.... _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st březen 31, 2010 16:46 Předmět: |
|
|
Casty, ty si doma udelej poradek, tvuj syn si prijde na regnet a rozdava warny, on levely nema. nejak si to okaucuj, kdyz nejsi doma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: čt duben 01, 2010 19:02 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | kopin napsal: | Bell napsal: | kopin napsal: | ahojte lidi prosim o radu....kamarad by si rad zaparil ETcko,ale mame problem se spustenim nainstalovali jsme a jde to spustit jako prochazeni map bez lidi botu atd,ale kdyz se chce pripojit na server tak to pise "game code(ui_mp__x86.dll) failed pure server check"
co s tim dikes... |
Tak to je otazka na Colonyho - ten uz to rozchodil a mozna i nekdo z dalsi.... |
Hele Kopin jen hru naistaluj aktualizuj PB a nedavej zadne spusteni jako spravce atd... proste jen instalace aktualizace PB a tod vse musi to jet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: pá duben 02, 2010 11:45 Předmět: |
|
|
Nevím, jestli ti to pomůže...
Mám Visty 64bit, vypnuté UAC řízení účtů a pak klasicky nainstalováno ET a punkbuster verzi co je ve hře.
Pak jsem si ve hře udělal složku pbsetup, kam jsem umístil soubor pbsvc.exe
kód: | http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe |
který spustím a dám znovu nainstalovat pb services. Doporučuju restart compu a přes stejný exe otestovat funkčnost PunkBusteru (při tom testování aspoň povolím všechny PB služby na firewallu)
A ještě tam mám soubor pbsetup, přes který nakonec zaktualizuji PunkBuster na nejnovější verzi.
kód: | http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php |
Toť vše a jede to jako víno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: pá duben 02, 2010 12:27 Předmět: Re: problém |
|
|
Transformer napsal: | castrol.cz napsal: | Mik (CZ) napsal: | kain napsal: | čau kluci mám u vás na serveru problém a potřeboval bych poradit. když přijdu do hry, tak mě to začne psát hlášku:
cvar m_yan 0.023458
dík všem kain |
A už by to nemělo prudit. | Me to zase neustale kope za no heartbeats a už vázne nevím co stim,pokud se zvas někdo stimto problémem setkal prosím pomozte |
Že se na ty cheaty nevy... Casty divim se ti, já vim že to chceš zkusit,ale jsi admin přece :lol:Vymaž ty svoje prográmky a je to  | Zase si se ukazal jako inteligent diky za radu _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|