Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Andy
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 19:37 Předmět: Re: mmm |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Jak je:oD? |
Jde to ) Zprovoznuju auto, přestavuju barak... a taky budu TÁTA  |
Gratuluju, snad se potatí a podílí
PS: Nezapomeň zasadit strom, ať to máš všechno z krku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 07:50 Předmět: Re: mmm |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Jak je:oD? |
Jde to ) Zprovoznuju auto, přestavuju barak... a taky budu TÁTA  |
se samozrejme taky pripojuju ke gratulantum! cg! a gl hf  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 17:11 Předmět: |
|
|
Díky díky.. ale než z něj bude pařan, to si ještě počkáme ) _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 18:52 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Díky díky.. ale než z něj bude pařan, to si ještě počkáme ) |
verim tomu, ze ho k tomu povedes od malicka a ve dvou az tri letech bude v prvni tisicovce v repulice! :DDDD _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 13:34 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | Diloph napsal: | Dík kluci, ještě sami nevíme, ale brzo se dovíme.. budem mu hned kupovat počítač a motorku ať si zvyká... a nevíme jestli růžovou nebo modrou ) |
a do pocitace jeste nevis jestli nainstalovat ET nebo The Sims  |
Tak mohl by do ET nahodit i nejaky holcici mod, ne?;o)
Jak si to ale predstavit...treba medic by mel misto jehly rtenku:oD
Field by nehazel airstrike, ale plechovku s dietni colou:o)) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 19:55 Předmět: |
|
|
jsem pro, ale ten holčičí mod jen pro axis, aby ti fraj(g)eři axisácký koukali. A alies dát místo kudly pořádný dildo do ruky. To věřím, že by všichni běhali na blonďatý axisácký medičky jedině s touhle zbraní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 20:15 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | jsem pro, ale ten holčičí mod jen pro axis, aby ti fraj(g)eři axisácký koukali. A alies dát místo kudly pořádný dildo do ruky. To věřím, že by všichni běhali na blonďatý axisácký medičky jedině s touhle zbraní  |
úhyl... :DDDDDD _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 20:20 Předmět: |
|
|
voe počkej, jak ti natrhnu dildem uni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 20:35 Předmět: |
|
|
KAP napsal: | voe počkej, jak ti natrhnu dildem uni  |
no doufam, ze mas zalusk jenom na moji uni... :DDD _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 08:07 Předmět: no tohle |
|
|
No tak vidim, ze se to ujalo:oDD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 13:31 Předmět: |
|
|
Nešla by přidat funkce playdead? Viděl jsem ji na jednom etpub serveru a je to bezva způsob kamufláže, vyvolá to animaci jako když čekáte na medika, ale kdykoliv můžete vyskočit Dobře se tak třeba vozí vlak v railgun a vůbec je s tím legrace  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 19:31 Předmět: heh |
|
|
Ragupki napsal: | Nešla by přidat funkce playdead? Viděl jsem ji na jednom etpub serveru a je to bezva způsob kamufláže, vyvolá to animaci jako když čekáte na medika, ale kdykoliv můžete vyskočit Dobře se tak třeba vozí vlak v railgun a vůbec je s tím legrace  |
A to ti přijde hodně jako věc do girlmodu:o)? _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 20:55 Předmět: Re: heh |
|
|
Mik (CZ) napsal: |
A to ti přijde hodně jako věc do girlmodu:o)? |
No nebylo to tak myšleno, ale když si to představím, tak čoveče aji jo Přece nezaložím nový topic "Playdead?". To by za chvíli tohle fórum vypadalo jako můj pokoj. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 21:24 Předmět: Re: heh |
|
|
Ragupki napsal: | Mik (CZ) napsal: |
A to ti přijde hodně jako věc do girlmodu:o)? |
No nebylo to tak myšleno, ale když si to představím, tak čoveče aji jo Přece nezaložím nový topic "Playdead?". To by za chvíli tohle fórum vypadalo jako můj pokoj. |
Děláš dobře, tohle je můj, Tronixův a Maxoj pokoj!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá srpen 15, 2008 21:30 Předmět: |
|
|
Já jen mám svoje zkušenosti z fór o Ultimě Online, kde tradičně nemůžete najít to, co potřebujete, protože vám v tom překáží tuny balastu, hráči jsou zpravidla schopní založit topic o tom, jak je dnes svědí záda, přestože hned vedle je založený topic, jak je záda svědila včera  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|